Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Nu söker vi fordonstekniker. Läs mer och ansök idag!Läs mer

Stäng popup

Från 530 500 kr inkl. moms

Privatleasing från 5 550 kr/mån

Nya Kia Niro EV – nu beställningsbar

Nu är helt nya Kia Niro EV beställningsbar. En utmärkande crossover med spännande design och innovativ teknik. Smart, energisparande teknologi, smidig funktionalitet, generösa utrymmen och ett eget designuttryck gör helt nya Kia Niro unik. Nya Kia Niro EV är en eldriven crossover med fantastisk design och en räckvidd på upp till 463 km enligt preliminära siffror.

Kia Niro EV är utformad för att spara energi med smart teknik, utan att kompromissa med din komfort. Därför är flera system för energibesparing en självklar del redan i standardutrustningen ACTION. Bland annat får du en batteriuppvärmning som optimerar laddning även vid låga temperaturer och ett värmepumpsystem som effektivt värmer upp och kyler ner kupén utan att dra för mycket energi.

Elbilen e-Niro byter namn till Niro EV

Så vad är nytt mellan e-Niro och Kia Niro EV? Bland annat är den nya modellen från år 2023 lite större, både på bredden och längden. Förutom större benutrymme för dig och din familj får du dessutom möjlighet till ännu mer förvaring och funktion genom att nya modellen också får dra en släpvagn på max 750 kg.

När du beställer din Kia Niro EV kan du välja mellan tre nivåer av utrustning – ACTION, ADVANCE, eller ADVANCE PLUS. Redan i standardutrustningen ACTION får du det mesta du kan önska dig av en energismart, snygg och smidig bil. I utbyggnadspaketen ADVANCE och ADVANCE PLUS får du bland annat Highway Driving Assist 2.0, dödavinkelvarning och fjärrstyrd parkering.

Alla specifikationer och information om vilka smarta funktionerna som ingår i vilket paket kan du läsa om i faktabladet. Där kan du också välja vilken av de 8 metallic-färgerna som du gillar bäst.

Du kan självklart också alltid fråga oss på Upplands bilforum. Kontakta oss här eller besök oss så hjälper vi dig med din nya Kia.

Finansiering av din nya Kia

Välkommen att prata olika finansieringslösningar, såsom billån och privatleasing, med oss.

Pris inkl. moms Privatleasing (inkl. serviceavtal) Förmånsvärde Kia Tjänstebil
530 500 kr 5 550 kr/mån 2 185 kr/mån

Boka provkörning

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.