Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Vi har högt tryck i vår verkstad över sommaren och stänger därför onlinebokningen, gäller t.o.m. 12 augusti Läs mer

Stäng popup

Från 807 900 kr inkl. moms

Billån från 6 950 kr/mån (30% kontant) inkl. serviceavtal

Kia EV9

Finns för både provkörning och beställning hos oss på Stålgatan 10.

Möt den revolutionerande Kia EV9, en fullt elektrisk SUV designad för att rymma upp till sju passagerare, perfekt för äventyr och upptäcktsfärder. Med Kia EV9 får du enastående kördynamik och en mjuk, tyst körupplevelse, även vid högre hastigheter. Dess rymliga interiör erbjuder exceptionell komfort för alla passagerare, och det generösa bagageutrymmet säkerställer att du kan packa allt du behöver för din resa.

Miljöbild på Kias EV9
Kia EV9, framtiden tar form.

Ultrasnabb laddning

Kia EV9 erbjuder en användarvänlig och bekväm elbilskörning, kompletterad med effektiv och snabb laddning genom dess avancerade 800-voltsteknologi. Denna bil kan laddas från 10 till 80 % på bara 24 minuter. Dess kraftfulla 99,8 kWh batteri levererar en imponerande räckvidd på upp till 505 km. Dessutom är Kia EV9 utrustad med en innovativ Vehicle-2-Load-funktion, som möjliggör laddning av enheter såsom laptops, elcyklar eller projektorer.

Välkommen att boka provkörning.

Sex till sju bekväma sittplatser

Kia EV9 är framtagen för att erbjuda en komfortabel resa, med alternativ för 6 eller 7 sittplatser. Dess säten är designade för att ge maximal komfort, även under de längsta körningarna. För extra bekvämlighet finns relaxstolar som standard i fram och, för 6-sitsiga modellen, även i den andra sätesraden. Inredningen är noggrant utformad för att skapa en avkopplande och hemtrevlig atmosfär under resan, perfekt för utflykter med familj och vänner. Dessutom är materialen i bilens interiör specifikt valda för att vara miljömedvetna.

Intresserad att veta mer om EV9an och dess finesser? Tveka inte att kontakta oss, vi är också eld och lågor över denna fantastiska bil och dess egenskaper.

Kia EV9 erbjuder upp till 7 sittplatser.
Utrustad med smart ruttplanering

Smart ruttplanering för en enklare resa

Kia EV9 är laddad med toppmodern teknik. En av dess framstående egenskaper är det intelligenta ruttplaneringssystemet, som effektivt väljer ut de mest optimala laddningsstationerna längs din resväg. Detta baseras på faktorer som avstånd och batteriets aktuella laddningsnivå, vilket gör din resa både enklare och mer effektiv.

Teknik för större upplevelser

Kia EV9 är byggd på den banbrytande E-GMP-plattformen som möjliggör ultrasnabb laddning, inspirerande köregenskaper och en imponerande komfort. EV9 erbjuder även en lång rad avancerade tekniska system som exempelvis fjärrstyrd parkering som låter dig parkera din Kia EV9 när du befinner dig utanför bilen och kamera med 360°-vy som ser dig fullständig uppsikt runt om.

EV9 GT-line

Det går även att beställa den högsta utrustningsnivån, Kia EV9 GT Line med bland annat fyrhjulsdrift och dubbla elmotorer.

Kia EV9 GT Line kommer med ett batteri på 99,8 kWh som med Kias 800-voltssystem och 240 kW ultrasnabbladdning bara kräver 15 minuters laddning för en räckvidd på 219 kilometer. Maximal räckvidd enligt WLTP-normen är upp till 465 km (preliminär uppgift).

De båda elmotorerna utvecklar tillsammans 384 hästkrafter och ger ett maximalt vridmoment på 700 Nm och en accelerationen 0–100 på 5,3 sekunder.

Kia EV9 GT Line är rikligt utrustad och innehåller den allra senaste tekniken. Modellen finns i såväl sex- som sjusitsigt utförande. Den förstnämnda med två elektriskt justerbara och ventilerade Relaxation-stolar på mittenraden och den senare med tresitsigt baksäte. Bagagevolymen är på hela 828 liter med 4/5 sittplatser och 333 liter med 6/7 sittplatser.

Alltid i en Kia

Kia har gjort sig kända för sina frikostiga utrustningsnivåer. I en laddbar Kia ingår exempelvis följande som standard:

  • Metallic-/pearllack
  • Rattvärme
  • Navigation och telematik
  • 7 års nybilsgaranti från fabrik
  • 7 års assistans i samband med Kia Originalservice
  • 7 års telematik (Kia Connect/Kia Live)

Finansiering av din nya Kia

Välkommen att prata olika finansieringslösningar, såsom billån och privatleasing, med oss.

Pris inkl. moms från Privatleasing (inkl. serviceavtal) från Billån (30% kontant inkl. serviceavtal) från Förmånsvärde från
807 900 kr Kontakta oss för prisuppgift 6 950 kr/mån 3 676 kr/mån

Kia Billån

EV9 AWD: 8,2% (Rörlig ränta), 30% kontant, 36 mån, kreditbelopp 565530kr, Restvärde 444345kr, effektiv ränta 8,74% (juni 2024), sammanlagt belopp att återbetala 693886kr, serviceavtal ingår med 105kr/mån. Uppläggningsavgift 995kr & adminavgift 59Kr/mån tillkommer. Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.

*Fabriksbeställning, lagerförs ej
**Gäller kvarvarande lagerbilar
Kia Sweden AB förbehåller sig rätten att ändra prislistan samt reserverar sig för eventuella tryckfel.

Priser

Sidan visar rekommenderade cirkapriser inkl. 25% moms och exkl. ev. tillägg som kan uppstå vid köp, t ex uppläggningskostnader vid lån. Lokala priser, kampanjer och paket kan förekomma. Kontakta din lokala Kia-återförsäljare för erbjudande.

Boka provkörning

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.