Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Vi har högt tryck i vår verkstad över sommaren och stänger därför onlinebokningen, gäller t.o.m. 12 augusti Läs mer

Stäng popup
Företagsbil Upplands bilforum. Kvinna säljer företagsbil åt företagskund.

Företagsbil

Upplands Bilforum Fleetgrupp hjälper dig som bolag/förare att hitta din nästa tjänstebil eller förmånsbil. Hos oss får du en helhetslösning som inte bara inkluderar själva bilen, utan även serviceavtal, däckhotell, 7 års nybilsgaranti, personlig service och mycket mer.

Vi finns här för alla bolag – oavsett om du behöver en enskild företagsbil eller vill byta ut hela vagnparken för en stor koncern.

Företagssäljare team. Fyra anställda på bilfirma.
Teamet med företagssäljare hos oss på Upplands Bilforum

Företagsbil med Upplands Bilforum

Att välja rätt företagsbil handlar inte bara om att hitta en smidig transportlösning. Med Upplands Bilforum får du även en pålitlig partner med tryggt serviceavtal och skräddarsydda lösningar som passar för just ditt bolag och dina behov.

När du väljer en företagsbil från Upplands Bilforum så ingår även:

 • 7 års nybilsgaranti
 • Personlig service
 • Inbyte av din gamla företagsbil
 • Däckhotell
 • Vår breda expertis om Kia

Provkörning på plats hos er

Vill du lägga din tid på annat än att samordna så att personalen kan åka och titta på och provköra bilar hos oss? Boka in en provkörning hos er i stället! Vi kommer ut med aktuella bilar och ger er gott om tid att känna, klämma och provköra. Vid önskemål stannar vi såklart kvar för att svara på frågor. 

Köpa eller leasa företagsbil?

Att välja mellan att köpa eller att leasa en företagsbil kan vara en utmaning, men vi finns alltid här för att vägleda dig i beslutet. Vår långa erfarenhet, expertis och personliga service säkerställer att du får den mest förmånliga lösningen, anpassad efter dina önskemål och behov.

Vi erbjuder förmånlig finansiering genom Kia Finans i samarbete med Santander Bank. Våra flexibla finansieringsalternativ är designade för att passa just din situation, oavsett om du väljer att leasa eller köpa.

Köpa eller leasa företagsbil

Snabb leverans av hela Kias sortiment

Upplands Bilforum erbjuder hela Kias sortiment med snabb leverans för att möta dina omedelbara behov. Vanligtvis har vi cirka 150 nya Kia-bilar i lager i Uppsala, allt för att erbjuda din verksamhet bästa möjliga lösning.

Vi har varit Kia-återförsäljare ända sedan 2007, och är stolta över den trygghet som vår kunskap innebär för dig som kund. Att välja oss som partner för företagsbilar tar ditt bolag ett steg närmare en hållbarare framtid.

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Ceed SW Plug-In Hybrid

En laddbar kombi med ett stort lastutrymmer för familjens alla aktiviteter och en räckvidd på el upp till 50 km.

Från 394 700 kr

Kia EV6

EV6

Upptäck Kia EV6 med ultrasnabb laddning, räckvidd på upp till 528 kilometer och smarta funktioner som Mobil Powerbank (V2L). Kommer med AWD – fyrhjulsdrift.

Från 643 400 kr

Kia EV6 GT

EV6 GT

Med 585 hästkrafter och två elmotorer går Kia EV6 GT från 0-100 km/h på 3,5 sek med en maxhastighet på 260 km/h.

Från 823 100 kr

Kia EV9

EV9

En banbrytande helelektrisk 7-sitsig SUV med självsäker design med lång räckvidd tack vare ett 99,8 kWh stort batteri och fyrhjulsdrift (AWD).

Från 807 900 kr

Kia Niro

Niro Plug-In Hybrid

En laddbar crossover med en unik kombination av smart, energisparande teknologi, smidig funktionalitet, generösa utrymmen och ett eget designuttryck.

Från 426 100 kr

Kia Sorento PHEV

Sorento Plug-In Hybrid

En laddbar, sjusitsig familjebil med fyrhjulsdrift. Räckvidd på upp till 57 km på el och 38g CO2-utsläpp i snitt per kilometer.

Från 614 800 kr

Kia Sportage HEV

Sportage Hybrid

En sportig SUV med generöst benutrymme, fyrhjulsdrift och sofistikerad teknik.

Från 413 200 kr

Kia Sportage PHEV

Sportage Plug-in Hybrid

En sportig SUV lämpad för såväl pulserande storstadskörning som äventyr ute i det fria. Räckvidd upp till 70 km och bränsleförbrukning 1,1 l/100 km; CO2-utsläpp 25 g/km.

Från 477 600 kr

Kia XCeed

XCeed Plug-In Hybrid

En laddbar crossover med en mängd tekniska funktioner och uppkopplade tjänster. Upptäck världen med dynamisk körning och en räckvidd på upp till 42 km på el.

Från 405 900 kr

Företagsbil regler

Om du funderar på att investera i en företagsbil så förstår vi att frågorna är många, men vi finns här för att reda ut svaren i denna djungel. Till att börja med behöver du fundera kring om en förmånsbil eller en tjänstebil är det bästa alternativet, då reglerna för användning och beskattning skiljer sig år. Skillnaden mellan en förmånsbil och en tjänstebil är att en förmånsbil även får användas privat, medan en tjänstebil enbart får användas i tjänsten. Vi hjälper dig självklart med att reda ut vilket alternativ som passar bäst för just din verksamhet. Oavsett storlek på ditt bolag och hur många företagsbilar du söker så har vi rätt lösning för dig.

Välkommen in till oss för att diskutera dina behov!

Frågor och svar – Företagsbil

Vad innebär det att ha företagsbil?

Vad det innebär att ha en företagsbil varierar beroende på om det är en tjänstebil eller en förmånsbil. En tjänstebil får bara användas i tjänsten, medan en förmånsbil även används privat.

Vilka regler gäller för företagsbil?

Reglerna för företagsbil skiljer sig beroende på vad som avtalats mellan arbetsgivare och anställd, men om bilen även används privat finns exempelvis flera regler kring hur bilen ska förmånsbeskattas.

Vad kostar det att ta en bil på företaget?

Kostnaden för en företagsbil baseras på bland annat bilmodell, antal bilar och om du väljer att leasa eller köpa bilen. Vi erbjuder flexibla finansieringsalternativ och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Är en företagsbil avdragsgill?

Ja, flera kostnader relaterade till företagsbilen kan vara avdragsgilla för företaget, däremot gäller inte samma regler för företagsbilar som även används privat.

Fyll i formuläret för mer information kring företagsbil

  Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

  Företagssäljare

  Patric Sandin

  Patric Sandin

  Företagssäljare

  070-431 04 40

  Klara Pedersen

  Klara Pedersen

  Företagssäljare

  076-529 51 71

  Christer Olsson

  Christer Olsson

  Gruppledare/ Företagssäljare

  076-340 29 81

  Stig Johansson

  Stig Johansson

  Företagssäljare

  070-318 70 80