Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Nu söker vi fordonstekniker. Läs mer och ansök idag!Läs mer

Stäng popup

Från 639 900 kr inkl. moms

Privatleasing från 7 295 kr/mån

Kia EV6 – en ovanligt snabb elbil

Nu lanseras Kia EV6 – en helt ny elbil från Kia som förkroppsligar det senaste inom teknisk innovation och markerar en ny standard i en laddbar rörelse. Tack vare sin banbrytande 800-voltsteknik kan Kia EV6 laddas från 10–80 % på endast 18 minuter vid en laddstation på minst 240kW.

En hundraprocentig laddning ger bilen en räckvidd på upp till 528 kilometer. Har du bråttom så räcker det att ladda i 4,5 minuter för att få 100 kilometers räckvidd. Det kallar vi ovanligt snabbt.

Som alltid har du sju års nybilsgaranti på din Kia.

Nya Kia EV6

Nya Kia EV6 sätter standarden för kommande generationers elbilar. Med sin långa räckvidd, sin sportiga design och möjlighet till otroligt snabb laddning är priset för Årets bil 2022 välförtjänt.

Kia EV6 är första modellen byggd på märkets nya helelektriska plattform Electric Global Modular Platform, E-GMP, som kommer att ligga till grund för fler kommande helelektriska modeller från Kia. Kia EV6 finns med AWD (All Wheel Drive), och med EV6 GT Line AWD får du en räckvidd på upp till hela 490 km, 325 hk och gör 0-100 km/h på 5,4 sekunder.

De ergonomiska och bekväma sätena kan fällas tillbaka i nästan ett helt horisontellt läge – perfekt om du behöver ta en powernap längs med vägen. Med sin mobila powerbank (V2D) kan Kia EV6 till och med ladda en annan elbil, eller andra elektriska apparater såsom elcyklar. Med Kia Charge har du tillgång till Ionitys stora och växande laddnätverk runtom i Europa, vilket gör att du lätt kan hitta en laddstation med smidig betalningsprocess även utanför Sverige.

Utsedd till Årets Bil 2022

Nya elbilen Kia EV6 är vinnare av ett av världens mest prestigefyllda bilpriser Car of the Year, eller Årets Bil 2022, i Europa.

Som ett kvitto på dess progressiva design har Kia EV6 dessutom tagit hem totalsegern i designtävlingen Red Dot Awards och kan både tituleras ”Best of the Best” samt vinnare i kategorin ”Innovative products”.

Det nya designspråket ”Opposites United” speglar bilens högteknologiska positionering och hämtar inspiration från kontrasterna i naturen och mänskligheten. Kia EV6 är den första av sju dedikerade elbilar som Kia planerar att lansera till 2026. Den helelektriska crossovern kommer att spela en nyckelroll i företagets planer på att bli en ledande global leverantör av hållbara mobilitetslösningar.

Finansiering av din nya Kia

Välkommen att prata olika finansieringslösningar, såsom billån och privatleasing, med oss.

Pris inkl. moms Privatleasing (inkl. serviceavtal) Förmånsvärde Kia Tjänstebil
639 900 kr 7 295 kr/mån 2 512 kr/mån

Boka provkörning

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.