Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Vi har högt tryck i vår verkstad över sommaren och stänger därför onlinebokningen, gäller t.o.m. 12 augusti Läs mer

Stäng popup
Tjänstebil - fyra företagssäljare.

Tjänstebil

Tjänstebilar är för många företag en ovärderlig del av att få verksamheten att gå runt. Vi hjälper dig att hitta den optimala lösningen som möter dina behov och krav, oavsett om du letar efter en eller flera tjänstebilar och oavsett om du helst vill köpa eller leasa företagsbil.

företagsteamet-dricker-kaffe
Teamet med företagssäljare hos oss på Upplands Bilforum

Tjänstebil med Upplands Bilforum

Våra kunniga säljare hjälper dig att hitta den bästa tjänstebilen för ditt företag och dina behov. Vi erbjuder hela Kias sortiment och dessutom får du alltid 7 års nybilsgaranti, däckhotell, serviceavtal och mycket mer när du väljer att skaffa en företagsbil från Upplands Bilforum.

Förutom att hitta just rätt bilmodell för dig, hjälper vi dig även att navigera genom alla frågor kring bland annat TCO (Total cost of ownership) och andra regler för tjänstebilar. Dessutom erbjuder vi provkörning på plats hos er, vilket både sparar tid och gör det enkelt för dig att fatta rätt beslut kring företagets tjänstebilar. Med snabb leverans och vanligtvis cirka 150 nya Kia-bilar i lager kan vi smidigt möta alla dina transportbehov.

Oavsett om du väljer att leasa eller köpa din tjänstebil, ser vi till att hitta en lösning som passar ditt företag perfekt. Dessutom erbjuder vi flexibla finansieringsalternativ genom Kia Finans, i samarbete med Santander Bank.

Tjänstebilar som passar ditt företag

Arbetar ditt företag med leveranser, eller behöver dina anställda till exempel ofta åka i väg på kundbesök och möten utanför kontoret? Då är en tjänstebil rätt slags företagsbil för dig. En tjänstebil är specifikt avsedd för arbetsrelaterade resor, och kan både ”tillhöra” specifika anställda eller användas av alla medarbetare när behovet uppstår. För dina anställda innebär en tjänstebil från Upplands Bilforum att de får tillgång till en pålitlig, modern och säker bil för att smidigt kunna utföra sina arbetsuppgifter utan att behöva använda sina privata bilar.

En tjänstebil ägs och betalas av företaget – och får, förutom vid enstaka tillfällen i samråd med arbetsgivaren, enbart användas i tjänst. Vill du i stället erbjuda dina anställda en lösning där de får använda företagsbilen både i tjänst och privat? Då är i stället en förmånsbil rätt lösning för ditt företag.

Frågor och svar

Är det lönsamt att ha tjänstebil?

Eftersom kostnaderna för exempelvis bilens drift och underhåll ofta är avdragsgilla för ditt företag, är denna lösning mer lönsam än att ersätta dina anställdas användning av sina privata bilar i tjänsten.

När lönar det sig att ha tjänstebil?

En tjänstebil lönar sig för företag där anställda behöver resa i tjänsten, till exempel för kundbesök, möten eller leveranser. Detta kan framför allt minska kostnaderna för milersättning och användningen av privata bilar.

Hur mycket är en tjänstebil värd i lön?

Eftersom bilen ägs och betalas av företaget påverkar den inte den anställdas lön. En förmånsbil som även används privat kan däremot påverka lönen, eftersom den beskattas som en löneförmån.

Vad är skillnaden mellan tjänstebil och förmånsbil?

En tjänstebil används enbart för arbetsrelaterade uppgifter, medan en förmånsbil får användas både privat och i tjänst. Företaget betalar vanligtvis samtliga kostnader för en tjänstebil, medan privat användning av en förmånsbil leder till extra beskattning för den anställde.

Fyll i formuläret för mer information kring tjänstebil

  Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

  Företagssäljare

  Patric Sandin

  Patric Sandin

  Företagssäljare

  070-431 04 40

  Klara Pedersen

  Klara Pedersen

  Företagssäljare

  076-529 51 71

  Christer Olsson

  Christer Olsson

  Gruppledare/ Företagssäljare

  076-340 29 81

  Stig Johansson

  Stig Johansson

  Företagssäljare

  070-318 70 80