Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo
Kia EV6 GT

Från 823 100 kr inkl. moms

Billån från 7 187 kr/mån (30% kontantinsats) inkl. serviceavtal

Privatleasing från 12 716 kr/mån inkl. serviceavtal

Kia EV6 GT – En ny era av elektrisk prestanda

Kia EV6 GT markerar en ny milstolpe i den elektriska bilindustrin. Med sin banbrytande design och avancerade teknologi representerar denna modell en fusion av kraft och innovation. EV6 GT är ett bevis på att elektriska fordon kan erbjuda en spännande körupplevelse.

Revolutionerande kraft och acceleration

Kia EV6 GT är ett kraftpaket som kombinerar miljövänlighet med extraordinär prestanda. Utrustad med två elmotorer som tillsammans genererar 585 hästkrafter och ett vridmoment på 740 Nm, accelererar bilen från 0 till 100 km/h på blott 3,5 sekunder. Denna imponerande acceleration placerar EV6 GT i samma liga som några av de snabbaste sportbilarna på marknaden.

Acceleration

Teknisk innovation och effektivitet

EV6 GT är en mästare på effektivitet och innovation. Med en räckvidd på upp till 424 km enligt WLTP och en avancerad 800-volts laddningsteknik, kan bilen laddas från 10 till 80 procent på bara 18 minuter. Denna kombination av lång räckvidd och snabbladdning gör EV6 GT till ett praktiskt val för både dagliga resor och längre utflykter.

 • Maximal Räckvidd (WLTP): Upp till 424 km
 • Acceleration (0-100 km/h): 3,5 sekunder
 • Toppfart: 260 km/h
 • Drivning: Fyrhjulsdrift (AWD)
 • Två elmotorer, totalt 585 hk
 • Batterikapacitet: 77,4 kWh
 • Snabbladdning: 10-80% på cirka 18 minuter med en \u003e250 kW snabbladdare
 • Laddningsteknik: 800-volts laddningssystem
Design och körglädje

Designad för körglädje

Varje aspekt av Kia EV6 GT är designad för körglädje. Från de aerodynamiska linjerna till de sportiga 21-tums hjulen, varje detalj förstärker den dynamiska känslan. Interiören är lika imponerande, med skålade sportstolar och en intuitiv layout som placerar alla viktiga kontroller inom enkelt räckhåll.

Säkerhet och komfort i fokus

Säkerhet och komfort är centrala i Kia EV6 GT. Bilen är utrustad med avancerade säkerhetssystem som filbytesassistans och autobroms, vilket ger en trygg körupplevelse. Komforten kompromissas inte heller, med rymlig interiör och högkvalitativa material som skapar en inbjudande atmosfär.

 • Filbytesassistans: Highway Assist med filbytesassistans
 • Autobroms: Inkluderar fotgängar- och cyklistdetektering
 • Blind View Monitor: För förbättrad sidosyn
 • Navigationsbaserad Adaptiv Farthållare: Justerar hastigheten baserat på vägdata
 • Dödavinkelvarningsassistans: Varnar för fordon i döda vinkeln
 • Parkeringsassistans: Fjärrstyrd parkering möjliggör parkering utanför bilen

Framtiden är här – boka din Kia EV6 GT idag

Kia EV6 GT är mer än bara en bil; det är en vision om framtiden. Med sin kombination av stil, prestanda och teknik är EV6 GT en bil som inte bara kör dig till din destination, utan också tar dig in i en ny era av bilkörning. Besök oss för en provkörning och upplev framtiden idag.

Finansiering av din nya Kia

Välkommen att prata olika finansieringslösningar, såsom billån och privatleasing, med oss.

Pris inkl. moms från Privatleasing (inkl. serviceavtal) från Billån (30% kontantinsats inkl. serviceavtal) från Förmånsvärde Kia Tjänstebil från
823 100 kr 12 716 kr/mån 7 187 kr/mån 3 806 kr/mån

Kia Billån

EV6 GT: 8,45% (Rörlig ränta), 30% kontant, 36 mån, kreditbelopp 576170kr, Restvärde 452705kr, effektiv ränta 9,01% (mars 2024), sammanlagt belopp att återbetala 710791kr, serviceavtal ingår med 105kr/mån. Uppläggningsavgift 995kr & adminavgift 59Kr/mån tillkommer. Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.

*Fabriksbeställning, lagerförs ej
**Gäller kvarvarande lagerbilar
Kia Sweden AB förbehåller sig rätten att ändra prislistan samt reserverar sig för eventuella tryckfel.

Priser

Sidan visar rekommenderade cirkapriser inkl. 25% moms och exkl. ev. tillägg som kan uppstå vid köp, t ex uppläggningskostnader vid lån. Lokala priser, kampanjer och paket kan förekomma. Kontakta din lokala Kia-återförsäljare för erbjudande.

Boka provkörning

  Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.