Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Nu söker vi fordonstekniker. Läs mer och ansök idag!Läs mer

Stäng popup
Sälj din bil till Upplands Bliforum

Sälj din bil till oss

Fri värdering av din bil
Vi värderar din bil kostnadsfritt och utan förbindelser. Skicka in uppgifterna i formuläret så kontaktar vi dig i nästa steg.

Prisuppskattning inom 24 timmar
Som standard återkopplar vi till dig som skickat in formuläret för att sälja bil inom 24 timmar, vardagar.

Kontroll av bil och pengar in på kontot
Om du antar vårt bud så kommer du in till oss för en kontroll av din bil, är allt är på sin plats lämnar du bilen hos så sköter vi resten.

Kontakta oss för en värdering av din bil

  Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

  Alltid en smidig bilförsäljning när du säljer din bil till oss

  Läs mer om vilka bilar vi köper och hur det går till när du säljer din bil till oss.

  Kan du sälja din bil till oss?

  När du planerar att sälja din bil till oss så har vi några direktiv, bilen ska vara köpt i Sverige och inte äldre än 12 år, antal körda mil ska vara under 17 000. Vi köper både privatbilar, företagsbilar och transportbilar förutsatt att de är inom ramen för våra direktiv.

  Värdering av din bil och återkoppling

  Om du är intresserad av att sälja bilen till oss så behöver du i ett första steg skicka in formuläret med generell information kring din bil. Värderingen du får kostar inget och du har heller inga förbindelser. När vi fått in formuläret kommer vi att kontakta dig inom 24 timmar, vardagar. Återkopplingen kommer ske via mejl eller telefon lite beroende på uppgifterna vi får av från dig.

  Kontroll av bilen och slutgiltigt försäljningspris

  Om du vill anta vårt bud och väljer att sälja din bil till oss så är nästa steg att du kommer in med bilen till oss. Vi gör sedan en kontroll och säkerställer att bilens skick är enligt utsago. Efter det får du ett slutgiltigt försäljningspris, väljer du att gå vidare så lämnar du bilen hos oss och får sedan pengarna in på ditt konto.

  Det administrativa kring bilförsäljningen löser vi

  När du lämnat din bil hos oss så sköter vi de administrativa bitarna efter. Bilforum hanterar ägarbytet och ser till att det registreras hos Transportstyrelsen, vi ser även till att eventuella lån blir lösta om det är aktuellt.