Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Vi har högt tryck i vår verkstad över sommaren och stänger därför onlinebokningen, gäller t.o.m. 12 augusti Läs mer

Stäng popup
Sälj din bil hos Upplands bilforum

Sälja bil hos Upplands Bilforum

Att sälja bil till oss på Upplands Bilforum innebär en trygg, säker och smidig affär för dig. Vi köper i princip alla bilmodeller och både privatbilar, företagsbilar och transportbilar – förutsatt att de är inom ramen för våra direktiv.

Du kan sälja din bil till oss om:

 • Bilen är köpt i Sverige
 • Den är inte äldre än 12 år
 • Antal körda mil ska vara under 17 000

Vi köper din bil – Så går det till

Fri värdering av din bil
Första steget i processen är att vi värderar din bil. Detta gör vi kostnadsfritt och utan förbindelser. Skicka in uppgifterna i formuläret nedan så kontaktar vi dig i nästa steg

Prisuppskattning inom 24 timmar
Vi gör en bakgrundsundersökning av fordonet och återkopplar till dig med en initial värdering. När vi fått in formuläret kommer vi att kontakta dig inom 24 timmar, vardagar

Kontroll av bilen
Om du väljer att gå vidare med att sälja din bil till oss så är nästa steg att vi genomför en kontroll av bilen för att säkerställa att bilens skick är enligt utsago. Vi ger dig en rättvis och motiverad värdering utefter eventuella kostnader för skador som behöver åtgärdas. Efter det får du ett slutgiltigt försäljningspris. Vi tar i första hand in bilar i Uppsala och angränsande län, men det går alltid bra att ta kontakt med oss även om du skulle bo längre bort.

Ägarbyte och pengar in på kontot
När du lämnat din bil hos oss så sköter vi de administrativa bitarna efteråt. Upplands Bilforum hanterar ägarbytet och ser till att det registreras hos Transportstyrelsen. Vi ser även till att eventuella lån blir lösta om det är aktuellt. Pengarna får du in på ditt konto inom några dagar

Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss för en värdering av din bil

  Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

  Byta in bil

  De flesta som vill sälja sin bil är samtidigt på jakt efter en ny bil. Om så är fallet, kan vi självklart hjälpa dig att hitta din nya bil! Meddela oss så ordnar vi så att hela processen blir så smidig för dig som möjligt. Se våra bilar i lager här eller välj bland samtliga Kia-modeller här.

  Vi kan även i enstaka fall åta oss säljuppdrag/förmedlingsuppdrag. Kontakta oss om du är intresserad av ett sådant upplägg.

  Varför ska du sälja din bil till oss?

  Att själv förbereda sin bil för försäljning tar mycket tid, och kan komma att bli kostsamt för dig som privatperson, såväl som företagare. Du måste själv förbereda bilen till försäljning, lägga ut annonser och hitta köpare, administrera provkörningar och skriva avtal. Genom att sälja din bil till Upplands Bilforum får du en enkel process där du slipper tänka på service, tvätt, fotografering och det administrativa efterarbetet.

  Vi köper din bil: privata bilar, leasingbilar och företagsbilar

  Om du har en leasing- eller företagsbil kan det vara en komplicerad process att sälja bilen privat. Det är viktigt att du har koll på vad ditt leasingavtal säger angående överlåtande och lösensumma för din bil efter att perioden löpt ut. Är det en företagsbil måste du även hålla reda på momsen. När du säljer din bil till oss på Upplands Bilforum kan du överlåta allt detta pappersarbete till oss!

  Vill du göra en bra bilaffär? Välkommen in till Upplands Bilforum idag!

  Värdera bil och sälj din bil