Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Köp en ny Kia och få 10 000 kr i presentkort hos City Gross Läs mer

Stäng popup
Sälj din bil hos Upplands bilforum

Sälja bil hos Upplands Bilforum

Att sälja bil till oss på Upplands Bilforum innebär en trygg, säker och smidig affär för dig. Vi köper i princip alla bilmodeller och både privatbilar, företagsbilar och transportbilar – förutsatt att de är inom ramen för våra direktiv.

Du kan sälja din bil till oss om:

 • Bilen är köpt i Sverige
 • Den är inte äldre än 12 år
 • Antal körda mil ska vara under 17 000

Värdera bil

Första steget i processen är att vi värderar din bil. Detta för att du ska få en uppfattning om vad din bil är värd. Processen för att värdera bilen är följande:

Fri värdering av din bil
Vi värderar din bil kostnadsfritt och utan förbindelser. Skicka in uppgifterna i formuläret nedan så kontaktar vi dig i nästa steg.

Prisuppskattning inom 24 timmar
Som standard återkopplar vi till dig inom 24 timmar, vardagar.

Kontroll av bil och pengar in på kontot
Om du accepterar vårt bud så behöver du komma in till oss för en kontroll av din bil. Då säkerställer vi att lämnade uppgifter stämmer och besvarar eventuella frågor. Är allt är på sin plats lämnar du bilen hos så sköter vi resten och du får pengarna in på kontot inom några dagar!

Sälja bil

Kontakta oss för en värdering av din bil

  Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

  Byta in bil

  De flesta som vill sälja sin bil är samtidigt på jakt efter en ny bil. Om så är fallet, kan vi självklart hjälpa dig att hitta din nya bil! Meddela oss så ordnar vi så att hela processen blir så smidig för dig som möjligt. Se våra bilar i lager här eller välj bland samtliga Kia-modeller här.

  Vi kan även i enstaka fall åta oss säljuppdrag/förmedlingsuppdrag. Kontakta oss om du är intresserad av ett sådant upplägg.

  Sälj din bil

  Så länge din bil uppfyller direktiven att den ska är köpt i Sverige, inte äldre än 12 år och antal körda mil är under 17 000 så köper vi in de flesta bilmodeller, oavsett om det är privatbil, företagsbil eller transportbil.

  Om du är intresserad av att sälja bilen till oss så behöver du i ett första steg skicka in formuläret med generell information kring din bil. Värderingen du får kostar inget och du har heller inga förbindelser. När vi fått in formuläret kommer vi att kontakta dig inom 24 timmar, vardagar. Återkopplingen kommer ske via mejl eller telefon lite beroende på uppgifterna vi får av från dig.

  Kontroll av bilen och slutgiltigt försäljningspris

  Om du vill anta vårt bud och väljer att sälja din bil till oss så är nästa steg att du kommer in med bilen till oss. Vi gör sedan en kontroll och säkerställer att bilens skick är enligt utsago. Efter det får du ett slutgiltigt försäljningspris och väljer du att gå vidare så lämnar du bilen hos oss och får sedan pengarna in på ditt konto.

  Det administrativa kring bilförsäljningen löser vi

  När du lämnat din bil hos oss så sköter vi de administrativa bitarna efteråt. Upplands Bilforum hanterar ägarbytet och ser till att det registreras hos Transportstyrelsen. Vi ser även till att eventuella lån blir lösta om det är aktuellt.

  Vill du göra en bra bilaffär? Välkommen in till Upplands Bilforum idag!

  Värdera bil och sälj din bil