Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Vi har högt tryck i vår verkstad över sommaren och stänger därför onlinebokningen, gäller t.o.m. 12 augusti Läs mer

Stäng popup
Verkstad och service för Kia

Bilverkstad, Service & Reparation

I vår bilverkstad kan du får hjälp med allt från reparationer, bilservice och försäkringsärenden! Våra kunniga mekaniker hjälper dig oavsett bilmärke med såväl mindre service av bil till större reparationer.

Upplands Bilforum är inte bara en av de största återförsäljarna av Kia. Vi har också en auktoriserad Kia-verkstad så att du kan få originalservice på din Kia.

Nyhet! Nu erbjuder vi även lagning av stenskott. Läs mer och boka här!

Boksa service hos Upplands bilforum – Träna gratis hos Every Sportcenter

Boka service hos oss – träna gratis hos Every Sportcenter

I vår verkstad kan du få hjälp med reparationer och service av din bil! Vi är specialiserade på KIA men alla bilmärken är välkomna! Här bokar du enkelt en tid i vår bilverkstad.

Nu kan vi stolt presentera ett samarbete med våra grannar Every Sportcenter! Lämna in bilen på service och få en gratis träningstimme i deras nya gym som erbjuder flera olika zoner. Här finns garanterat något du kan få kroppen att bli stark och må bra av!

Kia Originalservice

Om du servar din Kia hos oss får du förutom en kvalitetssäkrat bilservice, i allt från detaljer till reservdelar, även automatiskt en kostnadsfri förlängning av sin Kia Assistans som gäller till ditt nästa servicetillfälle! Ett toppenerbjudande som gäller tills den dagen din bil blir 7 år eller uppnår 15 000 mil.

Vad ingår i en Kia Originalservice?

Vid en Kia Originalservice kontrolleras identiteten på din Kia mot Kias världsomspännande system för förbättringar och kontroll av komponenter. Beroende på årsmodell och miltal byter vi ut olje-, luft-, och pollenfilter samt fyller på olja och bromsvätska för att säkerställa prestandan av din Kia! Självklart är det alltid Kia originaldelar och smörjvätskor utifrån fabriksspecifikation som används.

Undrar du när det är dags för nästa service av din KIA? Kontakta oss på Upplands Bilforum så hjälper vi dig att ta reda på när du behöver boka service för din bil.

Hjulskifte för 400 kr

Två gånger om året är det dags för hjulskifte. På Upplands bilforum erbjuder vi däckbyte för 400 kronor.

Boka tid för däckbyte eller läs mer om regler och tider på året när hjulskifte ska infalla på vår sida om däckbyte.

Vill du likt många andra förvara däcken på samma ställe som du utför ditt däckbyte så kan du spana in vårt erbjudande om däckhotell.

Däckhotell

Finansiering

Privatleasing