Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Vi har högt tryck i vår verkstad över sommaren och stänger därför onlinebokningen, gäller t.o.m. 12 augusti Läs mer

Stäng popup
Företagsleasing. EN manlig säljare visar kund en företagsbil.

Företagsleasing bil

Letar du efter en pålitlig partner för företagsleasing? Vi erbjuder skräddarsydd företagsleasing som säkerställer att dina företagsbilar alltid matchar dina behov, med personlig service och 7 års nybilsgaranti.

Välkommen in till oss för att prata mer om hur vi kan hjälpa dig när du vill leasa bil på företaget!

Leasa bil på företaget

Företagsleasing via Upplands Bilforum

När du väljer Upplands Bilforum för din företagsleasing får du tillgång till en helhetslösning som omfattar mycket mer än den leasade bilen. Vi inkluderar även tjänster som däckhotell, 7 års nybilsgaranti och serviceavtal, och dessutom finns vi alltid tillgängliga för att ge dig personlig service och vägledning under hela processen. Vi anpassar vårt erbjudande till ditt företag och dina behov, oavsett om du bara vill leasa en bil på företaget eller behöver företagsleasing för en hel koncern.

Med vår företagsleasing får du alltid:

 • Personlig service under hela processen
 • 7 års nybilsgaranti
 • Möjlighet att byta in din gamla företagsbil
 • Hjälp med frågor kring TCO (Total cost of ownership), förmånsvärde eller bruttolöneavdrag

Kia företagsleasing

Som en av Sveriges största återförsäljare av Kia har vi gedigen erfarenhet av varumärket och vanligtvis cirka 150 nya Kia-bilar i lager. Vi har sålt Kia sedan 2007, erbjuder hela Kias sortiment och kan snabbt tillgodose dina behov när det är dags att leasa bil på företaget. Vår långa erfarenhet och stolthet i att representera Kia garanterar att du får tillgång till full service, support och de bilmodeller som passar bäst för just ditt företag.

Vi erbjuder även förmånliga finansieringsalternativ genom Kia Finans, en del av Santander Consumer Bank.

Frågor och svar – Företagsleasing

Är det värt att leasa bil på företaget?

Att leasa bil på företaget är ofta mycket ekonomiskt fördelaktigt, eftersom du inte behöver betala en stor kontantinsats och inte behöver oroa dig för bilens värdeminskning. När du leasar bil på företaget via oss får du dessutom tillgång till en rad andra förmåner.

Vad kostar det att leasa en bil på företaget?

Kostnaden för att leasa en bil på företaget varierar beroende på bland annat bilmodell, totalt antal bilar som du vill leasa och avtalet specifika villkor. Vi erbjuder förmånliga finansieringsalternativ och ger dig en trygg och prisvärd företagsleasing.

Hur fungerar leasing av bil för företag?

Företagsleasing innebär att ett företag hyr en eller flera bilar mot en månadsavgift under en avtalad period. Vid avtalstidens slut har företaget flera val – förnya avtalet, returnera bilen eller köpa loss den.

Vad ska man tänka på vid företagsleasing?

Det finns flera faktorer att tänka på vid företagsleasing – bland annat vilken modell/modeller du vill välja, leasingsperiodens längd samt TCO (Total cost of ownership). Det är viktigt att du väljer en pålitlig partner för företagsleasing, med personlig service och trygga villkor.

Fyll i formuläret för mer information kring företagsleasing

  Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

  Företagssäljare

  Patric Sandin

  Patric Sandin

  Företagssäljare

  070-431 04 40

  Klara Pedersen

  Klara Pedersen

  Företagssäljare

  076-529 51 71

  Christer Olsson

  Christer Olsson

  Gruppledare/ Företagssäljare

  076-340 29 81

  Stig Johansson

  Stig Johansson

  Företagssäljare

  070-318 70 80