Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Köp en ny Kia och få 10 000 kr i presentkort hos City Gross Läs mer

Stäng popup

Från 266 900 kr inkl. moms

Privatleasing från 3 895 kr/mån inkl. serviceavtal

Kia Stonic

Kia Stonic är en äventyrlig och kompakt crossover som alltid gör det roligt att köra. Stonic är bilen för dig som söker snygg design, bra prestanda och ultimat körglädje.

Nytt för 2022-modellen av Kia Stonic förutom förfinad design, utvecklade säkerhetslösningar och andra finesser är kanske framför allt den nya, smarta hybridlösningen som förbättrat både bilens prestanda och bränsleeffektivitet.

En crossover för stadskörning och äventyr

Stonic är den perfekta bilen för dig som söker en mindre crossover som gör stadskörningen enkel, men fortfarande behöver en bil som klarar resor och äventyr. Modellens kompakta storlek gör att du kan köra i stadsmiljö och parkera utan problem. Den sportiga designen matchar motorns prestanda, där varje resa bakom ratten är full av körglädje och njutning.

När du köper eller leasar din Kia Stonic kan du välja mellan Advance och GT Line som din standardutrustning.

Kreativ design och roliga färgval

Något som skiljer Stonic från andra Kia-modeller är alla de livfulla och snygga färgkombinationerna som du kan välja mellan. Den kreativa bilägaren kan exempelvis välja att ha olika färger på taket och resterande kaross, vilket gör Kia Stonic till en rolig bil i både körning och design. Om du lockas mer av traditionella färgval kan du självklart även välja en klassisk stil.

I faktabladet kan du se alla färgkombinationer och tillval.

Köp eller leasa Kia Stonic

Är du redo för nya äventyr? Köp eller leasa din unika Kia Stonic och upptäck en ny, lätt körupplevelse. Välkommen in för provkörning idag!

Finansiering av din nya Kia

Välkommen att prata olika finansieringslösningar, såsom billån och privatleasing, med oss.

Pris inkl. moms från Privatleasing (inkl. serviceavtal) från Förmånsvärde Kia Tjänstebil från
266 900 kr 3 895 kr/mån 2 496 kr/mån

Boka provkörning

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.