Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Köp en ny Kia och få 10 000 kr i presentkort hos City Gross Läs mer

Stäng popup

Från 181 900 kr inkl. moms

Privatleasing från 2 895 kr/mån inkl. serviceavtal

Kia Picanto

Kia Picanto är den lilla och praktiska bilen för dig som söker en smidig bil med låg bränsleförbrukning till en låg kostnad. Storleken gör modellen till den perfekta bilen för stadskörning, och den är lätt att parkera och manövrera även när det finns ont om plats.

Det är därför ingen överraskning att Kia Picanto vunnit både designpris och utnämnts till den mest prisvärda bilen i flera olika länder sedan första lanseringen 2003.

Lätt att köra och låg bränsleförbrukning

Trots sin kompakta storlek är Picanto överraskande rymlig och bekväm. Tack vare bilens optimala utformning får du dessutom ett lastutrymme på 225 liter (1010 liter med nedfällda baksäten) vilket gör att Kia-modellen sticker ut bland andra småbilar på marknaden.

Kia Picanto gör det lätt för dig att köra. Tillsammans med den behändiga storleken får du också funktioner som förenklar dina resor – bland annat filhållningsassistans, backkamera och autobroms som skyddar fotgängare. Den lätta designen och smarta motorn resulterar i en låg bränsleförbrukning som gör att du kan ge dig ut på vägarna utan att det svider i plånboken.

Köp eller leasa Kia Picanto

Söker du en liten, effektiv och smart designad bil? Köp eller leasa din nya Kia Picanto hos Upplands Bilforum. Till den moderna och sportiga exteriördesignen finns flera färgval, och i bilens utrustning får du allt du behöver för komfort, säkerhet och en lätt körupplevelse.

Välkommen in för att provköra din Kia idag!

Finansiering av din nya Kia

Välkommen att prata olika finansieringslösningar, såsom billån och privatleasing, med oss.

Pris inkl. moms från Privatleasing (inkl. serviceavtal) från Förmånsvärde Kia Tjänstebil från
181 900 kr 2 895 kr/mån 1 981 kr/mån

Boka provkörning

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.