Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Från 183 800 kr inkl. moms

Billån från 1 581 kr/mån (30% kontantinsats) inkl. serviceavtal

Privatleasing från 2 695 kr/mån inkl. serviceavtal

Kia Picanto

Kia Picanto är den lilla och praktiska bilen för dig som söker en smidig bil med låg bränsleförbrukning till en låg kostnad. Storleken gör modellen till den perfekta bilen för stadskörning, och den är lätt att parkera och manövrera även när det finns ont om plats.

Det är därför ingen överraskning att Kia Picanto vunnit både designpris och utnämnts till den mest prisvärda bilen i flera olika länder sedan första lanseringen 2003.

Lätt att köra och låg bränsleförbrukning

Trots sin kompakta storlek är Picanto överraskande rymlig och bekväm. Tack vare bilens optimala utformning får du dessutom ett lastutrymme på 225 liter (1010 liter med nedfällda baksäten) vilket gör att Kia-modellen sticker ut bland andra småbilar på marknaden.

Kia Picanto gör det lätt för dig att köra. Tillsammans med den behändiga storleken får du också funktioner som förenklar dina resor – bland annat filhållningsassistans, backkamera och autobroms som skyddar fotgängare. Den lätta designen och smarta motorn resulterar i en låg bränsleförbrukning som gör att du kan ge dig ut på vägarna utan att det svider i plånboken.

Köp eller leasa Kia Picanto

Söker du en liten, effektiv och smart designad bil? Köp eller leasa din nya Kia Picanto hos Upplands Bilforum. Till den moderna och sportiga exteriördesignen finns flera färgval, och i bilens utrustning får du allt du behöver för komfort, säkerhet och en lätt körupplevelse.

Välkommen in för att provköra din Kia idag!

Finansiering av din nya Kia

Välkommen att prata olika finansieringslösningar, såsom billån och privatleasing, med oss.

Pris inkl. moms från Privatleasing (inkl. serviceavtal) från Billån (30% kontantinsats inkl. serviceavtal) från
183 800 kr 2 695 kr/mån 1 581 kr/mån

Kia Billån

Picanto 1.0 DPI 67hk Advance7,95% (Rörlig ränta), 30% kontant, 36 mån, kreditbelopp 121411kr, Restvärde 101090kr, effektiv ränta 9,13% (sep 2023), sammanlagt belopp att återbetala 150782kr, serviceavtal ingår med 275kr/mån. Uppläggningsavgift 695kr & adminavgift 55Kr/mån tillkommer. Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.

*Fabriksbeställning, lagerförs ej
**Gäller kvarvarande lagerbilar
Kia Sweden AB förbehåller sig rätten att ändra prislistan samt reserverar sig för eventuella tryckfel.

Priser

Sidan visar rekommenderade cirkapriser inkl. 25% moms och exkl. ev. tillägg som kan uppstå vid köp, t ex uppläggningskostnader vid lån. Lokala priser, kampanjer och paket kan förekomma. Kontakta din lokala Kia-återförsäljare för erbjudande.

Boka provkörning

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.