Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Vi har högt tryck i vår verkstad över sommaren och stänger därför onlinebokningen, gäller t.o.m. 12 augusti Läs mer

Stäng popup

Från 185 800 kr inkl. moms

Billån från 1 634 kr/mån (30% kontant) inkl. serviceavtal

Kia Picanto

Kia Picanto är den lilla och praktiska bilen för dig som söker en smidig bil med låg bränsleförbrukning till en låg kostnad. Storleken gör modellen till den perfekta bilen för stadskörning, och den är lätt att parkera och manövrera även när det finns ont om plats.

Det är därför ingen överraskning att Kia Picanto vunnit både designpris och utnämnts till den mest prisvärda bilen i flera olika länder sedan första lanseringen 2003.

Lätt att köra och låg bränsleförbrukning

Trots sin kompakta storlek är Picanto överraskande rymlig och bekväm. Tack vare bilens optimala utformning får du dessutom ett lastutrymme på 225 liter (1010 liter med nedfällda baksäten) vilket gör att Kia-modellen sticker ut bland andra småbilar på marknaden.

Kia Picanto gör det lätt för dig att köra. Tillsammans med den behändiga storleken får du också funktioner som förenklar dina resor – bland annat filhållningsassistans, backkamera och autobroms som skyddar fotgängare. Den lätta designen och smarta motorn resulterar i en låg bränsleförbrukning som gör att du kan ge dig ut på vägarna utan att det svider i plånboken.

Avancerade säkerhetsfunktioner

Kia Picanto har utrustats med avancerade säkerhetsfunktioner som hämtats från större modeller i Kia-serien, vilket bidrar till att göra den till en av de säkraste bilarna i sin klass. Dessa innefattar bland annat en frontkollisionsvarnare med autobroms och fotgängarskydd, samt system för aktiv filhållning och filkörning som använder kameror och sensorer för att hjälpa till att hålla bilen på rätt väg. Andra funktioner inkluderar varnare för döda vinklar och trötthetsvarnare.

En ny funktion är dödavinkelassistansen, Blind-Spot Collision-Avoidance Assist (BCA), som inte bara varnar utan även justerar styrningen och bromsar bilen om nödvändigt för att undvika en olycka om föraren missar en fara bakifrån. Dessutom kan Kia Picanto varna och bromsa automatiskt om ett annat fordon närmar sig medan man backar ut från en parkeringsplats.

Köp eller leasa Kia Picanto

Söker du en liten, effektiv och smart designad bil? Köp eller leasa din nya Kia Picanto hos Upplands Bilforum. Till den moderna och sportiga exteriördesignen finns flera färgval, och i bilens utrustning får du allt du behöver för komfort, säkerhet och en lätt körupplevelse.

Välkommen in för att provköra din Kia idag!

Finansiering av din nya Kia

Välkommen att prata olika finansieringslösningar, såsom billån och privatleasing, med oss.

Pris inkl. moms från Privatleasing (inkl. serviceavtal) från Billån (30% kontant inkl. serviceavtal) från Förmånsvärde från
185 800 kr 2 995 kr/mån 1 634 kr/mån 2 089 kr/mån

Kia Billån

Picanto 1.0 DPI 67hk Advance: 8,2% (Rörlig ränta), 30% kontant, 36 mån, kreditbelopp 123417kr, Restvärde 102190kr, effektiv ränta 9,55% (juni 2024), sammanlagt belopp att återbetala 154464kr, serviceavtal ingår med 269kr/mån. Uppläggningsavgift 995kr & adminavgift 59Kr/mån tillkommer. Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.

*Fabriksbeställning, lagerförs ej
**Gäller kvarvarande lagerbilar
Kia Sweden AB förbehåller sig rätten att ändra prislistan samt reserverar sig för eventuella tryckfel.

Priser

Sidan visar rekommenderade cirkapriser inkl. 25% moms och exkl. ev. tillägg som kan uppstå vid köp, t ex uppläggningskostnader vid lån. Lokala priser, kampanjer och paket kan förekomma. Kontakta din lokala Kia-återförsäljare för erbjudande.

Boka provkörning

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.