Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo
Tjänstebil från Upplands Bilforum

Tjänstebil Uppsala

Söker du en tjänstebil med prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och hela 7 års nybilsgaranti från fabrik, ta då en närmare titt på Kias populära laddbara bilar. Vi satsar på en attraktiv total ägandekostnad i kombination med hög utrustningsnivå samt den senaste tekniken. I vårt breda laddbara modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov. 

Läs mer om tjänstebil från Kia här.

Att välja en ny företagsbil kan vara en svår uppgift

Vad är egentligen skillnaden mellan förmånsbil och tjänstebil? Vad grundas förmånsvärdet för en förmånsbil på? Vi på Upplands Bilforum kan hjälpa dig! Oavsett vad din tjänst kräver för fordon har vi bilen för dig. I vårt sortiment hittar du transportbilar, personbilar och vårt eget bilmärke, Kia, ett av Sveriges snabbast växande bilmärken med den längsta nybilsgarantin på marknaden.

Förmånsbil eller tjänstebil

Hur var det nu då med skillnaden mellan en förmånsbil och en tjänstebil? Skillnaden är kort och gott att tjänstebilen endast får användas i tjänsten, en förmånsbil är en löneförmån och kan alltså användas privat.

Förmånsvärdet då? Det bestäms av en relativt komplicerad uträkning. Självklart hjälper vi på Upplands Bilforum dig med detta när du hittat rätt bil för dig och ditt företag!

För oss är det viktigt att du känner en trygghet i ditt val av företagsbil. Du väljer själv om du vill köpa eller leasa din nya företagsbil. Vi hjälper dig med alla krångliga termer och beräkningar och självklar det roligaste av allt, bilen!

Välkommen in till vår välfyllda och välkomnande bilhall!

Hör av dig om du har några frågor

Kalle

Kalle Bremberg

Företagssäljare

070-761 54 04