Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo
Företagsbil tjänstebil

För företag

Upplands Bilforum Fleetgrupp hjälper dig som bolag/förare att hitta din nästa tjänstebil eller förmånsbil. Hos oss får du en helhetslösning som inte bara inkluderar själva bilen, utan även serviceavtal, däckhotell, 7 års nybilsgaranti, personlig service och mycket mer.

Vi finns här för alla bolag – oavsett om du behöver en enskild företagsbil eller vill byta ut hela vagnparken för en stor koncern.

företagssäljare team
Teamet med företagssäljare hos oss på Upplands Bilforum

Företagsbil med Upplands Bilforum

Att välja rätt företagsbil handlar inte bara om att hitta en smidig transportlösning. Med Upplands Bilforum får du även en pålitlig partner med tryggt serviceavtal och skräddarsydda lösningar som passar för just ditt bolag och dina behov.

När du väljer en tjänstebil eller förmånsbil från Upplands Bilforum så ingår även:

 • 7 års nybilsgaranti
 • Personlig service
 • Inbyte av din gamla företagsbil
 • Däckhotell
 • Vår breda expertis om Kia

Vi hjälper dig även med frågor kring förmånsvärde, TCO (Total cost of ownership) eller bruttolöneavdrag för att säkerställa att du gör ett välgrundat beslut som gynnar både bolag och medarbetare.

Köpa eller leasa företagsbil?

Att välja mellan leasing och köp kan vara en utmaning, men vi finns alltid här för att vägleda dig i beslutet. Vår långa erfarenhet, expertis och personliga service säkerställer att du får den mest förmånliga lösningen, anpassad efter dina önskemål och behov.

Vi erbjuder förmånlig finansiering genom Kia Finans i samarbete med Santander Bank. Våra flexibla finansieringsalternativ är designade för att passa just din situation, oavsett om du väljer att leasa eller köpa.

Köpa eller leasa företagsbil

Snabb leverans av hela Kias sortiment

Upplands Bilforum erbjuder hela Kias sortiment med snabb leverans för att möta dina omedelbara behov. Vanligtvis har vi cirka 150 nya Kia-bilar i lager i Uppsala, allt för att erbjuda din verksamhet bästa möjliga lösning.

Vi har varit Kia-återförsäljare ända sedan 2007, och är stolta över den trygghet som vår kunskap innebär för dig som kund. Att välja oss som partner för företagsbilar tar ditt bolag ett steg närmare en hållbarare framtid.

Förmånsbil eller tjänstebil?

Skillnaden mellan en förmånsbil och en tjänstebil är att en förmånsbil även får användas privat, medan en tjänstebil enbart får användas i tjänsten. Vi hjälper dig självklart med att reda ut vilket alternativ som passar bäst för just din verksamhet. Oavsett storlek på ditt bolag och hur många förmånsbilar eller tjänstebilar du söker så har vi rätt lösning för dig.

Välkommen in till oss för att diskutera dina behov!

Fyll i formuläret för mer information kring tjänstebil

  Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

  Företagssäljare

  Patric Sandin

  Patric Sandin

  Företagssäljare

  070-431 04 40

  Klara Pedersen

  Klara Pedersen

  Företagssäljare

  076-529 51 71

  Christer Olsson

  Christer Olsson

  Gruppledare/ Företagssäljare

  076-340 29 81

  Stig Johansson

  Stig Johansson

  Företagssäljare

  070-318 70 80