Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo
Däckhotell hos Upplands Bilforum

Däckhotell i Uppsala

Förvara dina däck hos oss! Förutom att du sparar utrymme hemma slipper du även den tidskrävande och smutsiga processen att släpa med dig sommar- och vinterdäcken till anläggningen när det är dags för däckbyte.

Däck är en färskvara och det är viktigt att de förvaras på rätt sätt för att de ska bibehålla sin kvalitet över tid. I vårt däckhotell är dina däck i säkert förvar! Däcken förvaras torrt och mörkt så att de bevarar sina egenskaper och kvalitet så länge som möjligt. Och du som kund sparar både tid och förvaringsutrymme!

Däckhotellets pris är från 995:- per säsong.

Förvara din däck hos oss på Upplands Bilforum

Förvaring däckhotell från 995:- per säsong

Att förvara däcken på däckhotell är en värd investering och de spar tid. Vi ser över dina däck och ser till att de förvaras på rätt sätt, när det sedan är säsong för hjulskifte kommer du in till oss så hjälper vi dig byta. En smidig och tidsbesparande affär.

  • Skifte ingår
  • Grovtvätt ingår
  • Försäkring ingår
  • Förvaring ingår

Köp däck hos oss

​Att ha rätt däck för väglaget är en viktig del i körsäkerheten. Förutom kraven på mönsterdjup finns det även bestämmelser kring att däcken ska vara typgodkända med antingen E- eller e-märkning, att de uppfyller kraven på belastningsförmåga och hastighetskapacitet samt att de är av samma typ.

Är du osäker på vilken typ av däck som är rätt för just din bil? Vi hjälper dig, kontakta oss!

Däckbyte

Finansiering

Privatleasing