Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo
Kia Ceed SW Plug-in Hybrid

Från 392 700 kr inkl. moms

Billån från 1 875 kr/mån (30% kontantinsats) inkl. serviceavtal

Privatleasing från 3 995 kr/mån inkl. serviceavtal

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid är den ultimata bilen för dig som söker en bil med hög prestanda och komfort – men samtidigt vill göra ett miljömedvetet val. Modellen är en laddhybrid i Kia Ceed-serien, där den fantastiska sportswagon-modellen möter framtidens sätt att köra.

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid var Sveriges mest sålda laddhybrid under 2021. Nu kan du upptäcka den ännu smartare 2023-modellen!

Kia Ceed laddhybrid

Med en kraftfull elmotor och en förbränningsmotor som jobbar smidigt tillsammans får du en bil som har både stark acceleration och hög effektivitet. Batteriet har en räckvidd på upp till 50 km, som gör att du utan problem kan ge dig ut och köra utan att behöva tanka eller ladda direkt. När du inte har tillgång till att ladda den effektiva elmotorn så känns det tryggt att veta att du alltid kan förlita dig på traditionell tankning i den smarta laddhybriden.

Smart teknologi och generöst lastutrymme

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid är också vacker att se på, med sin sportiga och moderna interiör och exteriör. Modellen har en stilren front med LED-strålkastare, elegant sidolinje och smarta designval.

Bilen är perfekt för dig som prioriterar att utan problem få plats med både packning och passagerare – med upp till 1 506 liter lastutrymme och bekväma säten där ni inte behöver trängas. Dessutom är bilen utrustad med den senaste teknologin för att öka din och din familjs komfort och säkerhet. Välj mellan standardutrustningen Action, Advance och Advance Plus och njut av bland annat:

  • Highway Driving Assist
  • Förarstol med minnesfunktion
  • Parkeringssensorer fram och bak

Köp eller leasa Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Den rymliga känslan, sportiga designen och pålitliga teknologin gör Kia Ceed SW Plug-In Hybrid till rätt bil för dig som prioriterar både miljö, komfort och körglädje. Välkommen in för att provköra din Kia Ceed Hybrid idag.

Finansiering av din nya Kia

Välkommen att prata olika finansieringslösningar, såsom billån och privatleasing, med oss.

Pris inkl. moms från Privatleasing (inkl. serviceavtal) från Billån (30% kontantinsats inkl. serviceavtal) från Förmånsvärde Kia Tjänstebil från
392 700 kr 3 995 kr/mån 1 875 kr/mån 2 290 kr/mån

Kia Billån

Ceed SW PHEV DCT6 Action 7,95% (Rörlig ränta), 30% kontant, 36 mån, kreditbelopp 221387kr, Restvärde 215985kr, effektiv ränta 8,7% (sep 2023), sammanlagt belopp att återbetala 276261kr, serviceavtal ingår med 275kr/mån. Uppläggningsavgift 695kr & adminavgift 55Kr/mån tillkommer. Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.

*Fabriksbeställning, lagerförs ej
**Gäller kvarvarande lagerbilar
Kia Sweden AB förbehåller sig rätten att ändra prislistan samt reserverar sig för eventuella tryckfel.

Priser

Sidan visar rekommenderade cirkapriser inkl. 25% moms och exkl. ev. tillägg som kan uppstå vid köp, t ex uppläggningskostnader vid lån. Lokala priser, kampanjer och paket kan förekomma. Kontakta din lokala Kia-återförsäljare för erbjudande.

Boka provkörning

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.