Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Från 405 900 kr inkl. moms

Billån från 2 626 kr/mån (30% kontantinsats) inkl. serviceavtal

Privatleasing från 4 995 kr/mån inkl. serviceavtal

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Kia XCeed Plug-In Hybrid är en bil som kombinerar den senaste tekniken inom hybridkörning med en dynamisk, sportig design. Med en miljövänlig elmotor som kompletteras av en smart förbränningsmotor erbjuder modellen en lägre bränsleförbrukning och minskade utsläpp – utan att kompromissa med styrka och körglädje.

Kia XCeed – en äventyrlig crossover

Kia XCeed Plug-In Hybrid är en modell i Kias uppskattade Ceed-serie, och med sin robusta, moderna och offroad-inspirerade design sticker crossovern ut i mängden.

Den sportiga och kraftfulla exteriören kommer i snygga metalliska färger som matchar modellens äventyrliga design. Invändigt möts du av en rymlig och bekväm bil för både förare och passagerare. XCeed Plug-In Hybrid erbjuder smart, teknologisk utrustning för din komfort och säkerhet, bland annat:

  • Panoramaglastak
  • Ventilerade framstolar
  • Highway Driving Assist

Välj mellan pakten Action, Advance och Advance Plus när du väljer standardutrustning till din nya Kia XCeed.

Tjänster och funktioner

Kia XCeed har en högupplöst 10,25-tums skärm som tillsammans med Kia Connect tillhandahåller en mängd uppkopplade tjänster för en bekväm och uppkopplad körning. Genom realtidsuppdateringar och diagnostikinformation är du alltid uppkopplad och informerad om den snabbaste vägen. Trådlös laddning för mobila enheter vid förarplatsen samt via USB i bakstätet gör det enklare att hålla dina enheter laddade och redo, vilket bidrar till en mer behaglig resa.

Bland säkerhetsfunktionerna utmärker sig Kia XCeed med innovativa system. Tre framträdande funktioner är:

  • Adaptiv farthållare med Stop & Go, som automatiskt anpassar hastigheten efter trafikförhållandena
  • Aktiv filhållningsassistans, som hjälper föraren att hålla bilen i rätt körfält.
  • Dödavinkelvarningsassistans som varnar förare för objekt i de blinda vinklarna och därmed bidrar till en säkrare körning.

Köp eller leasa Kia XCeed Plug-In Hybrid

Kia XCeed Plug-In Hybrid inte bara ser kraftfull ut – den levererar också kraftfull körning. Bilens utformning tillsammans med motorernas prestanda gör att modellen är perfekt för dig som alltid letar efter nästa äventyr. Oavsett om du kan köra på el eller inte har haft tillgång till laddning så ger bilen dig en lekfull, effektiv och dynamisk körning.

Crossovern är alltså den perfekta bilen för dig som söker hållbarhet, snygg design, hög komfort, bra prestanda och plats för hela familjen. Välkommen in till oss för provkörning av din nya Kia XCeed!

Finansiering av din nya Kia

Välkommen att prata olika finansieringslösningar, såsom billån och privatleasing, med oss.

Pris inkl. moms från Privatleasing (inkl. serviceavtal) från Billån (30% kontantinsats inkl. serviceavtal) från Förmånsvärde Kia Tjänstebil från
405 900 kr 4 995 kr/mån 2 626 kr/mån 2 448 kr/mån

Kia Billån

XCeed PHEV DCT6 Action: 8,45% (Rörlig ränta), 30% kontant, 36 mån, kreditbelopp 247935kr, Restvärde 223245kr, effektiv ränta 9,28% (mars 2024), sammanlagt belopp att återbetala 310995kr, serviceavtal ingår med 275kr/mån. Uppläggningsavgift 995kr & adminavgift 59Kr/mån tillkommer. Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.

*Fabriksbeställning, lagerförs ej
**Gäller kvarvarande lagerbilar
Kia Sweden AB förbehåller sig rätten att ändra prislistan samt reserverar sig för eventuella tryckfel.

Priser

Sidan visar rekommenderade cirkapriser inkl. 25% moms och exkl. ev. tillägg som kan uppstå vid köp, t ex uppläggningskostnader vid lån. Lokala priser, kampanjer och paket kan förekomma. Kontakta din lokala Kia-återförsäljare för erbjudande.

Boka provkörning

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.