Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Nu söker vi fordonstekniker. Läs mer och ansök idag!Läs mer

Stäng popup

Från 504 800 kr inkl. moms

Privatleasing från 5 750 kr/mån

e-Soul – en elbil utöver det vanliga

Fräsch, cool och lekfull. Framtiden är full av möjligheter i den nya helt nya eldrivna crossovern Kia e-Soul. Med sin excentriska design, fantastiska inredning med den senaste tekniken, inklusive Kias innovativa Head-Up-Display, plus en avancerad EV drivlina som ger en räckvidd upp till 452 km på en full laddning. Det här är en elbil med sin egen unika karaktär, precis som de personer som väljer att köra den.

Varför välja Kia e-Soul?

Kia e-Soul passar dig som vill ha en lekfull och smidig bil, som lätt att köra och lätt att tycka om. Det är en eldriven, populär bilmodell med ett batteri som räcker upp till 452 km, men som samtidigt också har en kraftfull motor där du kan accelerera från stillastående till 100 km/h på under 8 sekunder. Trots den kraftfulla motorn och en maxhastighet på 167 km/h så erbjuder Kia e-Soul en tyst och smidig körning.

Med e-Soul blir det lätt att köra. Bilen anpassar sig till din körstil genom att du får välja vilket läge som maximerar din körupplevelse – ”Normal” för klassisk körning, ”Sport” för maximal prestanda eller ”Eco” och ”Eco +” för energieffektivt strömsparande.

Både i standardpaketet ADVANCE och i det utökade ADVANCE PLUS finns en mängd olika funktioner utformade för att öka säkerheten och ge dig en så bekväm körning som möjligt. Bland annat får du viktig information med DRIVE WiSE-tekniken när du behöver fatta snabba beslut och Head-Up-Display med navigation och information direkt på glaspanelen, så du slipper släppa ögonen från vägen när du kör. Självklart hjälper e-Soul dig att leva smart och energisnålt, bland annat genom regenerativ bromsning där batteriet laddas när du bromsar och funktionen där du själv kan ställa in när du vill ladda upp bilen.

Läs mer om alla funktioner och tillval till eldrivna Kia e-Soul i faktabladet, eller besök oss på Upplands bilforum så hjälper vi dig att hitta rätt Kia för dig.

Finansiering av din nya Kia

Välkommen att prata olika finansieringslösningar, såsom billån och privatleasing, med oss.

Pris inkl. moms Privatleasing (inkl. serviceavtal) Förmånsvärde Kia Tjänstebil
504 800 kr 5 750 kr/mån 2 108 kr/mån

Boka provkörning

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.