Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Vi har högt tryck i vår verkstad över sommaren och stänger därför onlinebokningen, gäller t.o.m. 12 augusti Läs mer

Stäng popup

Upplands Bilforum ny officiell billeverantör till Sirius Fotboll

Vi fortsätter vår strategi med att stötta lokala idrottsföreningar. Nu är det klart att vi blir officiell billeverantör till Sirius Fotboll i Uppsala. Detta är ett viktigt steg att ta, framförallt under covid-19 då idrottsföreningar behöver det som mest. Stolta och glada över samarbetet som gäller i 3 år.

Michael Rasi, Vice VD, Upplands Bilforum:

– Vi fortsätter vår strategi med att samtidigt stötta Elitföreningarna inom olika idrotter i Uppsala, och extra mycket under Coronatider. Både vi och Sirius har samma inriktning för våra verksamheter, de vill nå spel i Europa och vi vill utveckla vårt varumärke, där vi vill bli bättre på både bil- och husbil/ husvagnssidan. Vi vill också vara med att utveckla upplevelsen när man kommer till Studenternas för att se en hemmamatch med Sirius. Vi är nya inom affärsnätverksamheten som Sirius driver, det är ett sätt för oss som bolag att utvecklas. Vi vill bli en viktig del i nätverket så vi också är med och bidrar att vi gör mer business med lokala företagare, och på så sätt gör Uppsala starkare. Vi är väldigt stolta och glada över att vara en del av Sirius Fotboll under kommande 3 säsongerna.

Christer Olsson, försäljningsansvarig på Sirius Fotboll:

– Vi är oerhört glada att Upplands bilforum väljer att skriva ett treårsavtal med Sirius Fotboll och att de därmed kommer att stötta både A-lag, Ungdom och akademi. Att de som ny partner väljer att kliva in i ett längre avtal direkt bevisar att vi gör väldigt bra saker i Sirius Fotboll. Redan från första mötet fick jag en bra känsla och Upplands Bilforum kommer hjälpa oss att göra fantastiska evenemang på Studenternas när det är dags. Vi hoppas att alla våra ledare, spelare, föräldrar och supportrar visar sin uppskattning genom att låta Upplands Bilforum bli ett alternativ när det är dags att köpa ny bil.

Vi älskar lokal idrott!