Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Köp en ny Kia och få 10 000 kr i presentkort hos City Gross Läs mer

Stäng popup
Kia Ceed SW

Från 301 300 kr inkl. moms

Kia Ceed SW

Kia Ceed Sportswagon är en kompakt kombi i Kia Ceed-serien. Förutom alla fördelar som samtliga Ceed-modeller delar så får du i Kia Ceed SW bland ett otroligt lastutrymme så att hela familjen och all packning får plats utan problem.

Upp till 1 694 liter lastutrymme

I den rymliga Kia Ceed SW är det inte bara packning och last som får ta plats. Inuti finns det generöst med utrymme för både förare och passagerare. Bilens bekväma säten ger bra stöd åt samtliga i bilen, vilket gör även långa resor lätta.

Just komforten och det generösa lastningsutrymmet på 625 liter är en av de främsta anledningar till att Kia Ceed Sportswagon blivit en så populär modell att köpa eller leasa. Skulle 625 liter och de många förvaringsmöjligheterna runt om i bilen inte räcka, kan du dessutom öka lastutrymmet till hela 1 694 liter genom att fälla ner baksätet. Kia Ceed SW är alltså den perfekta bilen för dig som prioriterar plats för din familj, vänner och packning.

Teknologi som gör det roligt att köra

Förutom rymlighet erbjuder modellen självklart en rad avancerad teknologi och smarta säkerhetsfunktioner, som gör att det alltid känns både tryggt och roligt att köra din Kia. Beroende på vilken utrustning du väljer till din Kia Ceed SW får du bland annat:

  • Autobroms
  • Helljusassistans med automatisk avbländning
  • Filkörningssystem

Till din Kia Ceed SW väljer du mellan utrustningspaketen Advance och GT Line. Dessutom kan du välja bland flera exteriörfärger till modellens sportiga och eleganta design.

Köp eller leasa Kia Ceed SW

Kia Ceed Sportswagon är den perfekta bilen för dig som söker en praktisk och bil med mycket utrymme, men med avancerad teknologi, sportig design och otrolig komfort. Köp eller leasa din Kia Ceed SW hos oss idag!

Finansiering av din nya Kia

Välkommen att prata olika finansieringslösningar, såsom billån och privatleasing, med oss.

Pris inkl. moms från
301 300 kr

Boka provkörning

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.