Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Fordonstekniker/mekaniker

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Tillträde: Omgående

Antal tjänster: 3

Om rollen

Som en del av vår satsning framåt expanderar vi på alla avdelningar och söker därför två självgående och engagerade fordonstekniker/mekaniker. I denna tjänst kommer du ansvara för våra begagnade bilar, där du gör inbytestest, åtgärdar eventuella fel på inbytesbilarna, göra VDN, skriva kostnadsförslag till kunderna.

När tid finns så kommer du även ingå i den dagliga planeringen på verkstaden. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning med start omgående.

Kompetenskrav

För tjänsten som fordonstekniker hos oss ser vi att du har:

  • Fordonsteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som mekaniker
  • God datorvana
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift.

Din profil

Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Vi söker dig som har en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla och ett förtroende för oss som bolag och våra produkter/tjänster. Dessutom är du en lagspelare ut i fingerspetsen, som alltid hjälper dina kollegor och teamet runt hela bolaget.

Ansökan och eventuella frågor

Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag genom att maila CV och personligt brev till oss på jobb@upplandsbilforum.se.

Vid frågor gällande tjänsten, kontakta vår verkstadschef Fredrik Hagman på fredrik.hagman@upplandsbilforum.se eller telefon  073-777 31 76.

Vi är anslutna till kollektivavtal med IF Metall, kontakt är Mika Muhonen 018-184795.

Om anläggningen

Upplands Bilforum är auktoriserad återförsäljare för Kia i Uppsala och har sålt Kia sedan 2011. Vi räknas idag till en av Sveriges största Kia-återförsäljare och levererar cirka 1300 nya bilar och 1500 begagnade bilar per år. Vår auktoriserade Kia verkstad öppnade 6 juni 2020 när vi flyttade till våra nyrenoverade lokaler på Stålgatan 10 i Uppsala.

Hos Upplands Bilforum har vi en härlig kultur som vi är stolta över, vi värnar om varandra och jobbar som ett team, där vi är 43 anställda idag. Söker du ett varierat och stimulerande arbete i en fantastisk grupp av människor, har du hittat rätt!