Auktoriserad återförsäljare av:

Kia logo

Nu söker vi fordonstekniker. Läs mer och ansök idag!Läs mer

Stäng popup
Nya Kia sportage Plug-in Hybrid

Nya Sportage Plug-in Hybrid

Upptäck helt nya Kia Sportage plug-in Hybrid – en sportig SUV med slank och kraftfull design. Det laddbara plug-in hybridutförandet med en batterikapacitet på 13.8kWh erbjuder en preliminär räckvidd på upp till 70km på el, och är ytterligare ett steg mot Kias mål 100% laddbart 2024.

Kia Sportage Plug-in Hybrid – smartare och rymligare

Fyrhjulsdriften på Kia Sportage Plug-in Hybrid ger dig möjligheten att upptäcka fler vägar och den generösa räckvidden gör långresorna lättare, samtidigt som den följsamma bilen ger en lika behaglig körupplevelse när du kör i stadstrafik.

Bilen är självklart utrustad med den senaste tekniken, bland annat dubbla integrerade 12,3” panoramaskärmar, trådlös laddning för smartphones och trygga säkerhetsfunktioner som aktiv dödavinkelvarning och Highway Driving Assist. Med uppkoppling med Kia Connect kan du bland annat styra bilens tjänster på distans samt uppdateras om laddplatser i närheten och eventuella hinder längst din rutt.

Dessutom har både lastutrymme och benutrymmet för passagerare växt, vilket gör Kia Sportage till den perfekta bilen för dig som prioriterar familjens komfort och gott om bagageutrymme.

Utrustad med lösningar för din komfort

Du väljer själv vilket paket standardutrustning du vill ha i din nya Kia Sportage – Action, Advance, GT Line eller GT Line Panorama. Oavsett vilket paket du väljer är varje Kia Sportage Plug-in Hybrid utrustad med moderna lösningar och utrustning för din säkerhet och komfort.

Kia Sportage Plug-in Hybrid är dessutom extremt genomtänkt designmässigt, både för exteriör och interiör. Bland annat kan du välja mellan fyra olika fälgar och hela 13 exteriörfärger, beroende på utrustningspaket.

Finansiering av din nya Kia

Välkommen att prata olika finansieringslösningar, såsom billån och privatleasing, med oss.

Pris inkl. moms Privatleasing (inkl. serviceavtal) Förmånsvärde Kia Tjänstebil
469 900 kr 6 550 kr/mån 2 481 kr/mån

Boka provkörning

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Upplands Bilforum sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.